TIETOA MEISTÄ


Asunnon myynti suoraan Åbo Livingille

Ostamme huonossa ja tyydyttävässä kunnossa olevia asuntoja suoraan, myös ilman välittäjää. Me hoidamme kaikki dokumentit puolestasi ja kaupat sinetöimme aina Sinun pankissasi. Autamme tarvittaessa asunnon tyhjentämisessä esimerkiksi sellaisissa tapauksissa, kun myyjä asuu itse eri paikkakunnalla. 

Miksi myydä meille? 

Åbo Living pystyy antamaan ostotarjouksen nopealla aikataululla vain yhden näytön perusteella. Näin pystyt myyjänä säästämään aikaa ja vaivaa! Jos myyt asunnon suoraan meille, säästät myös kiinteistönvälittäjän kuluissa, jolloin Sinulle jää enemmän rahaa käteen. Maksamme kilpailukykyisen hinnan, emmekä yritä polkea hintoja alas.

Remontoidun asunnon tai uudiskohteen osto Åbo Livingilta

Yrityksemme ostaa huonokuntoisen asunnon ja remontoi sen ammattitaidolla ja laadukkailla materiaaleilla, jonka jälkeen alamme etsiä kohteelle uusia asukkaita. Lisäksi rakennutamme uudiskohteita, jotka vastaavat erinomaisesti nykypäivän tarpeisiin. Erotumme kilpaillusta asuntosijoittamisen kentästä erittäin korkealla laadulla ja arvokkailla ratkaisuilla. Asunnon toimivuus, tilajaot ja materiaalit ovat huolellisesti mietittyjä, eikä ikäviä yllätyksiä tai nopeasti hutaistuja ratkaisuja ilmene ajan saatossakaan. 

Yhteistyö kanssamme

Me kohtaamme asiakkaamme luottamuksella ja kunnioittaen. Onnistuneet asuntokaupat vaativat joustavuutta, luotettavuutta ja nopeaa reagointia, siinä me olemme mestareita! 

ÅBO LIVING - TIIMI

Ydintiimimme koostuu perustaja-osakkaista, joilla on laaja kokemus niin rakennusalan, julkisen puolen, kuin elinkeinoelämänkin eri osa-alueilta. Åbo Livingissa toimimme kohteiden projektinjohtotehtävissä. Alihankkijoina käytämme kokeneita rakennusalan huippuammattilaisia. Luvanvaraiset työt, kuten suunnittelun, valvonnan sekä LVI- ja sähkötyöt teetämme aina pätevyyden omaavilla ammattilaisilla. 


Mari 

044 279 1234

mari@aboliving.fi 

tai info@aboliving.fi
Erkki

040 554 1135

erkki@aboliving.fi 

tai info@aboliving.fi

Antti

044 047 9945

antti@aboliving.fi

 tai info@aboliving.fi


Juho

040 569 0769

juho@aboliving.fi 

tai info@aboliving.fi

Tiina

tiina@aboliving.fi 

tai info@aboliving.fi